en
ANDREY PUSHKAREV (RU)
04.11 szo ANDREY PUSHKAREV (RU) w/ DAIDAI

Oroszország utazó deep house nagykövete, Andrey Pushkarev végre Pécsre is ellátogat! Április 11-én ez okból kifolyólag mindenkinek az Amperben a helye, aki szereti a magával rántó négynegyedeket!

Nem bírjuk leplezni boldogságunkat, hiszen az Amper tartalomgyárának egyik főhadiszállásán gyakorlatilag mindig az a deepmix.ru nevű rádióadó szól, amit a vendégünk alapított és vezetett 2006-tól 2011-ig. Node, nem csak mi imádjuk a zenéjét, amit jól jelez, hogy a világ legtöbb pontja mellett hazánkat is többször útba ejtette már és a budapesti fellépéseit rendre a “legendás” jelzővel illetik.

Ő azon régi vonalas dj-k közé tartozik, akik a hosszú szetteket szeretik. Több órán keresztül, folyamatosan lüktetve, gondosan építik a fellépésüket, végig tökéletesen keverve – náluk olyan, minta nem különböző számokat hallanánk, hanem egy megkomponált darabot. Ez az este pedig azon kevesek közé fog tartozni, ahol a house számok pumpálására elvesztjük az időérzékünket és egyszer csak azt vesszük észre, hogy hajnal van, mi pedig még mindig táncolunk.

A helyi erőket a DAIDAI csapata fogja képviselni,akik a mélyen búgó deep house és a szigorú tech house számokat egy csipetnyi könnyedebb disco és funk adaggal szokta nyakon önteni.

Tehát április 11. Amper Klub. Kapunyitás este 10-kor. A belépő egy ezres. És itt lesz Pushkarev!

Oszd meg a többiekkel