en
Mightyfools (NL) + Space Inhalerz
11.08 pén Mightyfools (NL) + Space Inhalerz

A Space Inhalerz új évadának második vendége november 8-án a Hollandiából érkező producer-duó, a MIGHTYFOOLS lesz. Vendégeink az energikus fellépéseikről híresek, no és arról, hogy minden megjelenésük a zenei toplisták élén végzik, úgyhogy Caspa után egy újabb hatalmas bulira számíthattok az Amper Klubban!

Ha valamire azt lehet mondani, hogy partizene, akkor az a Mightyfools produkciójára biztosan. Jelle Keizer és Andy Samin 2008-ban talált egymásra és pillanatok alatt az egyik legkeresettebb előadókká váltak. Diplótól Afrojacken át a Bloody Beetrootsig, vagy épp Steve Aokiig rengeteg, már akkor is hatalmas népszerűségnek örvendő DJ kapta fel a számaikat, minek köszönhetően 2010-re nagyjából az egész világot bejárták.

Két fellépés, utazás és repülőtéren alvás között azonban nem tétlenkednek. Rendszeresen állnak elő új megjelenéssel – legutóbbi partibombájukat, a Footrockert a Revealed Recordingsnál adták ki, de jártak már Spinnin’ Recordsnál vagy épp a Bingo Players által vezetett Hysteria Recordsnál is.

A Footrocker előtt a Jordy Dazzel közös Drum Fail című számuk kavarta fel az elektro szcénát, de nem bírjuk kihagyni a felsorolásból a személyes kedvencünket, a 2011-es World Tourt sem. Saját számaik mellett remixerként is komoly hírnévre tettek szert, például a Fall Out Boy is odáig volt az I Don’t Care című számuk újraértelmezésén. A remixeik hosszú listáján szerepelnek Dillion Francis, Crookers, Spencer & Hill és Benny Benassi számok egyaránt, hogy csak párat említsünk. De együtt is dolgoztak már olyan nagy nevekkel, mint a Pitbull vagy Fatman Scoop.. A végigturnézott évek során bebizonyosodott: mindegy, hogy hol és mikor lépnek fel, mindig szétszedik a házat, és ez Pécsett sem lesz másként.

Tehát mire számíthattok tőlük? Egy kőkemény szettre, ahol a hiperaktivitásuk mellett megmutatják azt is, hogy legalább annyira jó DJ-k, mint producerek… sőt!

Oszd meg a többiekkel