en
SPACE INHALERZ
04.18 pén SPACE INHALERZ W/ WE PLANTS ARE HAPPY PLANTS

Egy elektronikus zenei űrutazásra invitálunk titeket április 18-án, ugyanis újra vendégünk lesz a We Plants Are Happy Plants! Az “exkluzív” szóval pedig nem dobálózunk szívesen, de most mégis indokolt, hiszen az új albumának számait először fogja a közönségnek megmutatni, a megjelenése előtt két nappal, az Amperben! Úgyhogy ezt a dátumot karikázzátok be pirossal a naptáratokban!

A We Plants Are Happy Plants 2008 óta a magyar elektronikus zenei élet egyik legegyedibb színfoltja, melyet nem igazán lehet szavakba önteni. Néhol filmzenére hajaz, néhol elszálló, de azért táncparkett-orientált, aztán pedig előkerül a fellépések elmaradhatatlan kellékeként egy gitár, hogy a dj szett egy pillanat alatt élő performansszá avanzsáljon. Tehát, április 18-án emocionális űr-elektróval leszünk boldog növényekké varázsolva, miközben egy áttekintést kapunk a We Plants Are Happy Plants elmúlt hat évének zenéiből, hallhatunk majd pár egyedi remixet is, de ami a legfontosabb: a Songs About The Unspeakable album is nálunk fog debütálni!

Az est házigazdáiként a Space Inhalerz tagjai pedig – éppenhogy kipihenve a nagy születésnapi mókát – szintén különleges szettekkel fognak készülni az alkalomra. Ezúttal boci fog egy kis drum’n’bass-szel támadni, de a SerJoe-féle durvulás sem marad majd el természetesen, míg chromeshelter a deepebb trapek irányába fog kalandozni, ddhd pedig egy elektrós-technós zakatolás-terápiával vár majd titeket.

A belépő, mint mindig, most is 600 forint lesz, várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel