en

2014.05.27 Három kontinens a polcokon

Bár eddig még nem beszéltünk erről, de az ínyenceknek a hangrendszerünkhöz hasonlóan az itallapunkon is tartogatunk pár olyan különlegességet, melyekkel máshol nem nagyon lehet összefutni. Az alábbiakban egy kicsit mesélünk a kedvenceinkről annak reményében, hogy valamelyik ritkaságunk felkelti az érdeklődéseteket.

piaweb
A Ron de Jeremy Spiced rum eszméletlenül finom és selymes. Ha egész életetekben azt hittétek, hogy utáljátok a rumot, ezt meg kell kóstolnotok és másképp fogjátok látni a világot! A BALKAN vodka 88%-os, amit talán nem is kell részleteznünk, de a Russian Standard Imperiában és Platinumban sem fogtok csalódni. No persze, a vodkaszódába azért ne ilyet kérjetek, mert akkor a pufajkája alatt sírva fog fakadni egy orosz kisfiú. 
 
De nem csak rövid italaink vannak ám! A Fentimas kézműves kólája például olyan ízű, mintha a kólás ízesítésű Haribo cukorkákat olvasztották volna egy nagyon szép üvegbe – és meggyes változat is van belőle. A Victorian Lemonade pedig a fizika törvényeit meghazudtoló mennyiségű gyümölcsöt tartalmaz.
 
A whisky felhozatalunkat három kontinensről válogattuk össze! A skót whisky-ket kedvelőknek a Black and White-ot ajánljuk, vagy nagyobb ünneplés esetén a 17 éves Ballantine’s-t is megbontjük szívesen. De 12 éves Chivas Regal, 12 éves The Glenlivet, 10 éves Laphroaig és 5 éves Arran the Burns blend is figyel a polcokról, arra várva, hogy megkóstoljátok őket. Az ír felhozatalból a Tyrconnell is remek, de talán a legritkább portékánk az Akashi White Oak, mely egyenesen japánból érkezett hozzánk.
 
Nem titkoljuk azonban, a kedvenc rövidünk igazából a pálinka. A Rézangyal felhozatala mellett Márton és Lányai, valamint Ördögi pálinkákból is válogathattok, nagyjából a lehetséges ízvilágok minden spektrumát lefedve. Akad még persze a házi cidertől a Corralejo tequiláig és a Monkey 47 ginig mindenféle nálunk… inkább abba is hagyjuk a felsorolást, hiszen sohasem érnénk a végére. Reméljük meghoztuk a kedveteket ahhoz, hogy hozzánk betérve legközelebb megkóstoljatok valamit, amit eddig még sohasem ittatok!

Oszd meg a cikket

Heatwaves Open Air w/ Sunburst by Lick The Click & LavaLava, Pure Lust, Betwixt

08.13 szo