en
5 Years of BETWIXT
03.30 szo 5 Years of BETWIXT w/ WLC (Be), AliA (Be), Tolo, Falcao

5 éves a BETWIXT! A különleges alkalmat teljes legénységgel, négy vendégfellépővel és vérbeli back2back szettekkel fogjuk megünnepelni március 30-án az Amper Klubban!

A tavaly júliusi AmperKert alkalmával már megismerkedhettetek WLC-vel, aki akkor úgy elcsavarta a fejünket Mona Lee-vel közös house szettjével, hogy hónapokig emlegettük utána. Most egy fiatal, feltörekvő tehetséggel, a LEFTO és Gilles Peterson által támogatott AliA-val áll be az Amper Klub dj pultjába.

Az estét tovább kanyarítja két kedvenc budapesti djnk, Tolo / Mate Tollner és Falcao, akik a LavaLava színeiben több mint egy évtizede varázsolnak jobbnál-jobb bulikat a fővárosba. Klubestjeiken olyan nevek fordultak meg, mint Kornél Kovács, Robert Hood // Floorplan, BICEP vagy Denis Sulta, szóval egész biztosan szenzációs szettre számíthatunk tőlük!

Végül, de persze nem utolsó sorban ott lesz teljes létszámmal a BETWIXT család is! Íme a névsor: BØC, illben, bõmber, BRSK, ddhd, Nash K, Trueflashh, BandiT, ivancza, Slamjeez, Keleman. Nagyon forró back2back-ekkel készülünk, szóval érdemes lesz már nyitásra érkezni és maradni, amíg van bennetek szusz!

Oszd meg a többiekkel