en
6 YEARS of MONKEY6
02.14 pén 6 YEARS of MONKEY6 W/ Bergi + Sirmo + Svindler + Max Factor

Az ország egyik legrégebb óta működő DJ csapata a Monkey6, mely idén ünnepli a hatodik születésnapját! Ez alkalomból mind a négy tag, azaz Bergi, Sirmo, Max Factor és Svindler is az Amperbe fog látogatni, hogy megmutassák, miért is szeretik annyira Budapesten a bulijaikat.

Masszívan helyi kötődésű bandáról van szó, hiszen a Bergi és Max Factor ex-pécsi, Sirmo még-pécsi, Svindlert pedig városunk legkedvencebb éjjel-nappali lélekvesztőjében tiszteletbeli pécsivé fogadtuk pár éve. Meglehetősen tág zenei spektrumot fednek le, melybe a deep house, techno, uk house, minimál és bass music ugyanúgy belefér, mint a nu disco vagy a glitch, de bármilyen stílusból is merítsenek, a fő cél mindig az, hogy parti-orientált, tánctér-robbantó számot válasszanak.

Szervezőként is aktívan kiveszik a részüket a budapesti, és egy kicsit a pécsi éjszakából is. Az elmúlt években rengeteg nagy nevet hoztak el, melynek teljes listáját meg sem próbáljuk felsorolni. Többek között a Boys Noize, Proxy és a Zombie Disco Squad is általuk járt az országunkban. Rendszeresen tartanak klubesteket az Instantban, de a Kolortól a Fogasházig egy felkapott budapesti klubban sem lepődik meg senki, ha felbukkannak.

Külön-külön bejárták már közben Pécs szinte összes szórakozóhelyét, viszont ez lesz az első alkalom, amikor együtt, mind a négyen lejönnek zenélni, úgyhogy a születésnap mellett duplán különleges lesz február második hetének hétvégéje.

Oszd meg a többiekkel