en
Amper Labor a PEN-en
04.28 csü Amper Labor a PEN-en

Az Amper Klub tavaszi szezonja ugyan véget ért, de hamarosan itt a Pécsi Egyetemi Napok, amin alaposan ott leszünk mi is! Amper Labor néven saját színpadunk lesz, ahol a hiphoptól a technoig terjedő zenei skálán adagoljuk majd nektek az elektronikus zenei jóságot. :) Ha a Nagyszínpaddal szemben álltok, a tőle jobbra eső épületet célozzátok meg, kövessétek a basszusokat és meg fogtok találni minket! :)

A PEN első napján a sildes sapka / négyzetméter arány garantáltan nálunk lesz a legmagasabb Baranyában, hiszen az Amper Laborban lép fel a legendás DJ Jazzy Jeff!!!! A mester előtt NB, a Stereo Kollektiv és a Pécs Hip Hop Allstars melegíti elő a talajt, utána pedig a legmenőbb magyar névvel rendelkező Das Feminist (ex The Négerz) pörgeti majd a tőrőlmetszett oldszkúl hiphopot!

A második napon az idei legmenőbb magyar videoklippel büszkélkedőSaverne kezdi az estét, amit egy jó kis Tesco Disco követ majd, az éjszaka közepén pedig Beatman and Ludmilla veszi át a lemezjátszókat, hogy jó szokásához híven hajnalig táncoltasson minket.

A harmadik napon egy DJ összecsapásnak lehettek a tanúi: az Amperben gyakran megforduló 3 barátunkat eresztjük egymásnak: Dj PalotaiDJ Budai és Metha licitálgatnak majd egymásra reggelig…

Tehát, ugyan a Czinderi utca szeptemberig elcsendesül, de semmi ok a csüggedésre, hisz a Zsolnay-negyedben várunk titeket sok-sok szeretettel, az Amper Laborban!

Az AMPER LABOR részletes programja:
Április 28. csütörtök
22.30 NB
23.00 STEREO KOLLEKTIV
23.30 PÉCS HIP-HOP ALLSTARS
01.00 DJ JAZZY JEFF
03.00 Das Feminist (ex The Négerz)

Április 29. péntek
00.20 SAVERNE
01.00 TESCO DISCO
02.30 LUDMILLA

Április 30. szombat
00.00-04.00 WARRIORS: PALOTAI vs. BUDAI vs. METHA

Oszd meg a többiekkel