en
AMPER SZILVESZTER
12.31 sze AMPER SZILVESZTER w/ DAIDAI

Természetesen idén sem maradunk szilveszteri buli nélkül! Légi parádéval, kardnyelőkkel és indiai elefántokkal ugyan nem készülünk – hisz szerintünk december harmincegyedike is ugyanolyan nap, mint az összes többi – az Amperben az év utolsó éjszakáján is a ZENE lesz a főszereplő! Azt viszont ígérhetjük, hogy zenéből a legjobbat szervírozzuk, ami a városban “kapható” és remek hangulatban partizhatjátok át magatokat a szépreményű 2015-be.

Ezen az estén a DAIDAI csapata érkezik az Amper Klub sokat látott DJ pultjába, a helyi srácok alkotta négyesfogat főként az underground house és techno zenék vonalán mozogva fog minket átkalauzolni az újévbe.

Az este különlegessége, hogy DAIDAIék a buli elején megosztják velünk legmélyebb műhelytitkaikat is: egy spéci élő performansz keretein belül saját zenéiket adják elő egyszeri és megismételhetetlen módon, melyben a csapat 4 tagja egyszerre, együtt, élőben barkácsolja a dalokat. Érdemes lesz tehát már korán érkezni, ilyesmit ritkán látni Pécsett. 

A himnusz után persze emelik a tétet – és a BPM számot – a srácok, előkerülnek a jó kis bólógatós, bulizós, táncolós négynegyedek és egyszer csak hopp, azt vesszük észre, hogy már jövőre van… :)

Szóval szilveszterkor is Amperezzetek velünk, mindenkit várunk szeretettel!

Oszd meg a többiekkel