en
ANDRÉ WINTER (DE)
10.29 szo ANDRÉ WINTER (DE) w/ Metha + StereA

Legutóbb Hamburgból Oliver Huntemann repült Pécsre, hogy egy jókora adag technóval a földbe döngöljön minket. Ezúttal egy hasonlóan nagy név, André Winter látogat el hozzánk ugyanebből a városból, hogy egy hasonlóan ütős house és techno válogatás szóljon az Amperben. Budapestről Metha fog még fellépni, a helyi hősünk pedig StereA lesz.

Oliver Huntemannhoz hasonlóan André Winter is egy visszahúzódó figura. A ’90-es évek közepe óta aktív producer, aki amúgy Oliver számainak a hangzásvilágát is egyengette. A saját számait különböző nevek alatt adta ki (például az 1996-os örök techno klasszikus, a Track 10:30 is hozzá kötődik, ami D-Saw név alatt látott napvilágot), de egészen 2005-ig kellett várni ahhoz, hogy André Winterként is megjelentessen valamit. Azóta az Underworldnek és a Chemichal Brothersnek is készített remixet, és olyan kiadóknál járt, mint a Kompakt, az Ideal Audio vagy épp a Bush. Ha pedig egy legendás hangmérnök áll a pult mögé, az csak egy dolgot jelenthet: egy vérprofi szettet, ami alatt rongyosra fogjuk táncolni a lábainkat!

A Be Massive rendezvénysorozat alapítója, Metha és a helyi hősünk, StereA szintén a masszív négynegyedeknél fog maradni, a house, tech-house és techno számokat váltogatva, esetleg némi breakbeates lazaságot a basszusok közé csempészve. Ne feledjétek, ha szombat, elektronikus zene és Pécs, akkor Amper!

Oszd meg a többiekkel