en
ANDRO + MUZZAIK
02.06 szo ANDRO + MUZZAIK w/ PRTGL

Február 6-án újra áram alá helyezzük az Ampert és a 2016-os év első buliján Andro is velünk lesz! Nagy szó ez, hiszen Andro azon kevés élvonalbéli hazai DJ-k közé tartozik, aki ezidáig nem lépett fel nálunk, de ennek most véget vetünk egy hatalmas parti keretében. A további jó hangulatot pedig a Muzzaik és PRTGL fogja garantálni!

Andro volt Magyarországból az első, aki felkerült a DJ Mag toplistájára, miközben az elmúlt tizenpár év alatt az összes hazai díjat is bezsebelte, amit csak egy DJ vagy producer kaphat. A szakmai elismerés mellett azonban sokkal fontosabb, hogy elképesztő rajongótábor támogatja. Andro különösen jó érzékkel tartja a kapcsolatot a közösségi média minden platformján, úgyhogy már önmagában attól jó hangulatunk lesz, ha egy pillantást vetünk a Facebook oldalára, hisz mindig találunk valami érdekes, sok esetben vicces csemegét. Az elektronikus zenék minden bugyrából válogatott partibombái pedig sohasem okoznak csalódást, legyen szó akár rádióműsorról – melyek legaktuálisabbját épp a Petőfi Rádión műsorán találhatjátok meg – vagy a fellépéseiről.

Andro nem egyedül érkezik Budapestről, hiszen vele tart a Muzzaik párosa is! A Disclosure által a köztudatba robbantott brit vonalról ugyanúgy kapunk majd számokat, mint a döngölősebb, tech-house világából és persze, a gondosan felépített, majd bombaként lecsapó droppok sem maradhatnak el! A duó mindkét tagja aktív a kétezres évek eleje óta, 2008-ban az év producere díjat is megkapták, miközben a Spinnin, Greatstuff és a Toolroom kiadóknál is jelentettek meg számokat.

Természetesen a helyi erők sem maradhatnak el, 2016 első amperes buliján PRTGL fog a pult mögé állni, hogy ismét pörgethesse a kedvenc house számait. Várunk mindenkit az új évben is sok-sok szeretettel!

Oszd meg a többiekkel