en
ANDRO
11.19 szo ANDRO w/ VLNTN SRFR + Greg S + Daniel Meister

Érzitek a téli vizsgaidőszak fagyos leheletét és szeretnétek még egy jó döngölős bulin kiengedni a gőzt a tanulás-cunami előtt? Naná! Úgyhogy elhívtuk Andrót, hogy szedje szét a házat, mellette pedig vlntn srfr, Greg S és Daniel Meister is be fog állni a pult mögé egy-egy szettre!

Andro volt Magyarországból az első, aki felkerült a DJ Mag toplistájára, miközben az elmúlt tizenpár év alatt az összes hazai díjat is bezsebelte, amit csak egy DJ vagy producer kaphat. A szakmai elismerés mellett azonban sokkal fontosabb, hogy elképesztő rajongótábor támogatja.

Andro különösen jó érzékkel tartja a kapcsolatot a közösségi média minden platformján, úgyhogy már önmagában attól jó hangulatunk lesz, ha egy pillantást vetünk a Facebook oldalára, hisz mindig találunk valami érdekes, sok esetben vicces csemegét. Az elektronikus zenék minden bugyrából válogatott partibombái pedig sohasem okoznak csalódást, legyen szó akár rádióműsorról – melyek legaktuálisabbját épp a Petőfi Rádión műsorán találhatjátok meg – vagy a fellépéseiről.

A helyi harcosokat ezúttal hárman is képviselni fogják: vlntn srfr, a Közgáz Szerdákon edzett Greg S és Daniel Meister az elektro partibombák és a tech house között fog lavírozni!

Oszd meg a többiekkel