en
Anëk (DK)
11.17 szo Anëk (DK) w/ Mira Joo, Péló

November 17-én az Amperben a “milyen a jó klubzene?” kérdéskört járja végig négy előadó: a dán származású, félig német, félig francia Anëk párosa, a nemzetközi színtéren magának egyre nagyobb elismerést kivívó Mira Joo és a pécsi legenda, Péló.

Az Anëk két tagja, Karina és Denise volt az első lány duó, akiket a VIVa MUSiC istállójába befogadtak. A kétezres évek eleje óta szüntelenül turnéznak és gyártják a számaikat. Vokálokkal tűzdelt dallamos house alapokra építkeznek, saját zenéiket pedig Steve Lawler, Richie Hawtin vagy épp a Hot Since 82 és Pan-Pot is rendre rongyosra pörgeti. A Sankeys Ibizában is volt rezidenciájuk, ahol hetente játszottak, de a minden dj „hol lépnék fel a legesleglegszívesebben“ bakancslistájának első helyén tanyázó londoni Fabricot is bevették 2014-ben, aminél nagyobb elismerést nehezen találni. 

Mira Joo legutóbb Kim Ann Foxmann után lépett fel az Amperben, amit zeneileg minden idők egyik legjobb amperes eseményeként tartunk számon, de Format:B társaságában is zenélt ugyanitt, hasonló sikerrel. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy hazatérőként köszönthetjük Mira Joo-t az Amperben, pedig a hazai és külföldi fellépések közepette egyre nehezebb a naptárában szabad időpontot találni. A világ legrangosabb dj versenyén, a Burn Residency-n a második helyet szerezte meg, ami magyarázat arra is, hogy Pécsett (is, és bárhol máshol is) miért imádjuk ennyire: elképesztően profi, hatalmas élmény minden szettje, a mostanit is alig várjuk!

Péló a legendás FPT (Fiatal Pornósztárok Találkozója) bulik alapítója, és résen kell lenni, hisz a Nappali dj pultján kívül mostanában ritkán tudjuk elkapni. Az pedig garantált, hogy olyan számokat fog játszani, amiket nem hallani senki mástól!

Oszd meg a többiekkel