en
ANIMA SOUND SYSTEM DJ-Z
04.12 szo ANIMA SOUND SYSTEM DJ-Z w/ NASH K + SOWJET

Az Anima Sound System Prieger Zsoltját és Németh Gergelyét jól ismeri városunk, hisz legendás pécsi koncerteket köszönhetünk az Animának. Április 12-én az Amperben egy kicsit más oldalukról is megismerhetjük őket: egy speckó techno szettel érkeznek hozzánk! 

Sokan megírták már, hogy a 20 éve működő, számtalan szakmai díjjal kitüntetett, világsztárokkal (Terry Lee Brown Jr, Asian Dub Foundation, Dee-Phazz, JC 001 vagy éppen a Twin Peaks sorozat zenei producere, Kim Cascone) együtt dolgozó, Európa majd minden fővárosában sikeres fellépést abszolváló Anima Sound System talán legnagyobb erőssége a táncoltatás, a forró hangulatú bulik és a művészi bátorság. Időről-időre képesek megújulni, feladva a már bevált, megszokott sémákat, kitaposva újakat. 

Szorosan összefügg a táncoltatással, hogy a zenekar két producere és dalszerzője, Prieger Zsolt és Németh Gergely a zenekari koncertezés mellett évek óta dj-zik is, sőt, mostanában minden hónap első vasárnapján egy-egy különleges mix-szel is jelentkeznek az MR2-n. Idén a fesztiválszezon Anima-turnéi előtt most dj-ként is körútra indulnak, melynek végső állomása április 12-én Pécsett az Amper Klubban lesz! A turné állomásaira meglehetősen változatos zenei összeállításokkal készülnek, hozzánk például egy ultraenergikus techno szettel érkeznek.

A helyi hőseink közül Sowjetet várjuk majd a Periszkóp Rádió színeiben, aki az estére hangoló és a hajnali levezető időszak karmestereként fog a techno lemezei közül válogatni, valamint Nash K is megfordul majd a dj pultban, hogy deep- és tech house számokkal dobja fel a buli hangulatát.

A belépő 600 forint, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel