en
ANTHEA (UK)
10.22 szo ANTHEA (UK) w/ LavaLava - Tolo + Falcao + Fanki Ridm

Ismét egy fantasztikusan tehetséges DJ lány érkezik a house/techno világ főutcájáról: október 22-én ANTHEA zenél az Amper Klubban. A Londonban született, de már Berlinben élő Dj munkáira Carl Cox és Loco Dice figyelt fel, onnan már egyenes út vezetett az ibizai Space, a barcelonai Sonar fesztivál, vagy a londoni Fabric közönségéhez. ANTHEA letisztult, átgondolt, ugyanakkor roppant energikus és izgalmas szettjeiről híres, akit underground körökben és a nagy ibizai, vagy amerikai tömegklubokban egyaránt szívesen látnak.

Pécsett is magával ragadó, boldog örömzenélést várunk tőle, amiben Budapest egyik meghatározó house/techno csapatata, a Tolo, Falcao és Fanki Ridm alkotta LavaLava lesz a játszótársuk. A deep house, tech house, techno elemekre építkező remek Dj brigád, nem mellesleg az ország egyik legpatinásabb szervezőcsapata is egyben, akik 2008 óta töretlenül látják vendégül kedvenc előadóikat. Klubestjeiken számtalan nagy név között vendégük volt már például Maya Jane Coles, Matador és Ryan Davis is. Két évvel ezelőtt Re.You is velük jött az Amperbe, márpedig az a buli annyira jól sikerült, hogy hajnalban a vásárcsarnokban a berlini vendégünk még azt is elfelejtette, hogy vegetariánus, és hekkel ette a sült kolbászt…

Szóval október 22-én újra naprakész és világszínvonalú négynegyedek lesznek terítéken az Amper Klubban, mindenkit várunk szeretettel!

Oszd meg a többiekkel