en
04.02 szo ANTHONY PAPPA (AUS) w/ Nora Matisse + StereA + PRTGL Esemény leírása

Az Ausztráliából származó techno nagymester, Anthony Pappa, valamint a helyi erők képviseletében StereA és PRTGL fog zenélni április első szombatján az Amperben, így tavasszal sem fogunk minőségi négynegyedek nélkül maradni!

Anthony Pappa 1994-ben költözött Londonba, ahol kivételes mixelő képességeiről vált híressé és arról, hogy minden helyzetben feltalálja magát és bármilyen közönséget megtáncoltat. Képzett zenészként pedig nemcsak tökéletesen kever, de különös gonddal válogatja össze a számait, hogy minden a megfelelő hangszínen legyen, mely által a fellépései mindig egyedülálló élményt jelentenek.

Népszerűségét az elképesztően sűrű menetrendje jelzi – már 2010-ben is több, mint 100 fellépése volt egy év alatt, ez a szám pedig mostanra még tovább emelkedett. A kimerítő turnézás mellett azonban mindig marad ideje saját számok írására és mixek készítésére, úgyhogy érdemes gyakran meglátogatni a Soundcloud profilját!

Mint mindig, a pécsi különítmény ezúttal is jelen lesz az Amperben, a helyi erőket ezúttal StereA és PRTGL fogja képviselni a tőlük megszokott táncolós négynegyedeiket felsorakoztatva. Mindenkit várunk szeretettel!

amperpapa-1

amperpapa-10

amperpapa-15

amperpapa-16

amperpapa-17

amperpapa-2

amperpapa-23

amperpapa-24

amperpapa-26

amperpapa-30

amperpapa-31

amperpapa-3dd

amperpapadd

amperpapae