en
BART B MORE (NL) + Space Inhalerz
05.16 pén BART B MORE (NL) + Space Inhalerz

A Space Inhalerz tavaszi évada is méltó befejezést fog kapni május 16-án! A Mightyfools és TAI itt jártakor érzett hangulatot és elementáris energiát idézik majd ismét meg, méghozzá egy egy újabb holland electro producer segítségével: ezúttal Bart B More fog Pécsre érkezni, a Space Inhalerz szezonzáró atomrobbantási kísérletére! No és persze az est házigazdái sem felejtik majd otthon a kollekciójukat, az elektrótól a technón át a trapig és a drum’n’bassig nagyjából mindenre számíthattok majd – a csapat feltett szándéka, hogy a vizsgaidőszak hardcore fokozatának beköszönte előtt még egy hatalmasat lehessen bulizni, hiszen legközelebb sokakat már csak szeptemberben fognak legközelebb látni.

Bart B More egy roppant vidám foltja az elektronikus tánczenei szcénának, számaiban a techno döngölő lüktetését ötvözi a karcos elektro hangzásvilágával, széttorzított vokálrészletekkel és a mélytartományból érkező és csontig hatoló dallamaival. Számait egyfajta könnyedség és játékosság jellemzi, és bármilyen stílusra is mozduljon épp rá, rögtön felismerhető a keze nyoma. Talán egy mosolygós légkalapácsként tudnánk jellemezni, ami a leglazább pillanatában is keményen oda tud vágni egy jól időzített droppal. Ezek után már talán mondanunk sem kell, hogy az intenzitásra egész biztosan nem lesz panasz – gondoljatok csak a Mightyfoolsra vagy TAI-ra, nagyjából hasonlóan elvetemült estére számíthattok most is! 

Saját kiadója, a Secure Recordings mellett Bart B More járt már a marcona elektrókat felvonultató Boys Noize Recordsnál, a Skrillex által alapított OWSLA-nál, a főképp AC Slater és a Drop The Lime által elhíresült, brooklyni basszus-őrült Trouble & Bassnél, vagy épp az A-Trak vezette és még súlyosabb zenékkel operáló Fool’s Goldnál, ami jól jelzi, hogy Bart B More egy meglehetősen tág zenei horizonton mozog. Számtalan megjelenést a háta mögött tudva bejárta a föld összes kontitensét. Együtt dolgozott a Bloody Beetroots-szal, TAI-jal, a Harvard Bass-szel, Felix Cartallal, a Drop The Lime-mal és AC Slaterrel, csak hogy a nagyobb neveket említsük, így masszív rajongótáborra tett szert az évek során. Azonban mégsem állt rá sohasem egy stílusra, a megcsömörlés helyett mindig új hangokkal és irányzatokkal kísérletezik – részben ennek, részben a rutinjának köszönhetően a fellépései mindig elképesztően izgalmasak. 

Az est házigazdái, azaz a Space Inhalerz négyese is készül az alkalomra, hiszen a hajnali befejezést egy kis nyári pihenő fogja követni, melyre nem engedhetik le a közönségüket anélkül, hogy a legsúlyosabb friss megjelenéseket ne mutassák meg, a bejáratott “szpész slágerek” közé rejtve. ddhd dörmögő house-szal és technóval fog készülni, míg chromeshelter a trap cuccaival fogja próbára tenni a hangládákat, boci és SerJoe pedig az elektrótól a drum’n’bassig mindenből válogat majd, hogy a buli tetőpontján tényleg lukat üssünk a plafonba.

Továbbá azt se felejtsük el, hogy az Amper Kert is üzemelni fog már, ahol a Space Inhalerz gárdája a kellemesebb, house- és elektronika-orientáltabb palettájáról fog válogatni egész éjszakán keresztül. A belépő pedig ezúttal is 600 forint lesz, várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel