en
BASS CULTURE
04.19 szo BASS CULTURE w/ Stas + Dash + Ivancza + B-Clone + Pillow Pops

A basszusok avatott pécsi szakértői közül válogattunk össze hat dj-t az április 19-én esedékes bulinkra. Ezen a zenei kalandozáson átívelünk bármiféle zenei határon és a tüke, vagy csak tanulási célzattal hozzánk telepedett producerek és lemezlovászok segítségével hajnalra igyekszünk egy kellemes szeletet bemutatni az aktuális mélyvonalas trendekből.

Az öt előadónál a közös nevező egyrészt Pécs, másrészt pedig a hangskála mélyebb tartománya iránti már-már perverz vonzódás. A hangulatok és tempók a lassú trópusi fenékrázástól a majdnem-epilepsziás fejrázásig fognak terjedni, avagy a moombahtontól a trapen, dubstepen át a drum’n’bassig mindenfélét fognak játszani a srácok.

Itt lesz velünk Stas , aki kiadójával, a Babylon Records-szal egyre nagyobb hírnevet szerez magának a nemzetközi fronton, hogy a már említett trópusi basszusokat prezentálja. Továbbá, a producerek legújabb generációját képviseli majd trap fronton a Pillow Pops párosa és Dash. “Dubstep, trap és minden, ami 140 bpm körül van és mély” kategóriában versenyzik továbbá ivancza, de mielőtt beleunnánk a lassabb tempóba, betoppan majd B-Clone is, hogy egy nagy adag drum’n’bass formájában adjon nekünk egy adrenalin löketet.

Hosszú lesz tehát a line-up április 19-én, a hat dj-t pedig hatszáz forintért hallgathatjátok meg, ha lenéztek az Amperbe. A kapunyitás este 10-kor lesz és mindenki csak egy szettet fog játszani, úgyhogy érkezzetek korán – várni fogunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel