en
Basti Grub (DE)
02.23 szo Basti Grub (DE) w/ Chriss Ronson

Február 23-án Frankfurt és Budapest irányából érkezik Pécsre a friss és finom house szállítmány: Basti Grub és Chriss Ronson zenél az Amper Klubban! Basti Grub bő egy évtizede járja az európai klubokat, olyan kiadóknál jelentek meg számai, mint a legendás mobilee records és a Cocoon, megjelenéseit Loco Dice, Luciano és Ricardo Villalobos pörgette.

Lazán és nyitott szellemiséggel közelít a zenéhez, klisék és kompromisszumok nélkül építi a saját hangzásvilágát, ami mindig dallamos, party- és kluborientált. Szettjeiben a finom deep house futamoktól a dögös techno súlyos basszusai mellett a törzsi dobok ugyanúgy elférnek, mint a laza vokálok, ízléses swing, vagy épp elszállós hanghatások.

Az éjszaka hazai fellépőjét pedig nem is kell bemutatni, hisz Pécsett is jelentős rajongótáborral rendelkezik. Chriss Ronson a hazai elektonikus zenei élet egyik legnagyobb neve, karrierjének állomásai közt olyan legendás nemzetközi klubok és rendezvények szerepelnek, mint a BPM, Global Underground, vagy épp a Renaissance bulik. Nem egyszer zenélt John Digweed, Sasha, Dave Seaman, Nick Warren és más ikonok előtt, és persze azt sem felejthetjük el, hogy saját klubestjének tavaly Max Cooper volt a vendége!

Szóval tartalmas és profi house/techno ünnepre számíthatunk február 23-án, gyertek korán és maradjatok sokáig, mindenkit várunk szeretettel!

Oszd meg a többiekkel