en
Be Massive Label Night
04.13 szo Be Massive Label Night w/ Mira Joo, Metha

Április 13-án a Be Massive család, azaz Mira Joo és Metha érkezik az Amper Klubba, hogy a legmagasabb minőségű, vegytiszta, boldog, ugyanakkor nagyon-nagyon súlyos house és techno trekkekkel táncoltassanak minket hajnalig!

Metha a Be Massive feje, dj-ként és producerként a nemzetközi színtéren is egyre jobban ismerik a nevét. Az Amperben is számtalanszor járt, olyan külföldi előadók kíséretében, mint Oliver Huntemann, Charlotte de Witte és Olivier Giacomotto. Akik ott voltak, azoknak hatalmas a mosoly az arcukon, amikor ezek a bulik szóba kerülnek. Ha te még nem mosolyogsz, nem is találhatsz jobb alkalmat arra, hogy megismerkedj Methával!

Mira Joo legutóbb az Amper szülinapon lépett fel nálunk, amit zeneileg minden idők egyik legjobb amperes eseményeként tartunk számon, de Format:B társaságában is zenélt ugyanitt, hasonló sikerrel. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy hazatérőként köszönthetjük Mira Joo-t az Amperben, pedig a hazai és külföldi fellépések közepette egyre nehezebb a naptárában szabad időpontot találni. A világ legrangosabb dj versenyén, a Burn Residency-n a második helyet szerezte meg, ami magyarázat arra is, hogy Pécsett (is, és bárhol máshol is) miért imádjuk ennyire: elképesztően profi, hatalmas élmény minden szettje, a mostanit is alig várjuk!

Oszd meg a többiekkel