en
BE MASSIVE
03.15 szo BE MASSIVE W/ METHA + KID PANEL + LUCKY 23 + IPA

Az új évben sem maradhatunk Be Massive buli nélkül, hiszen azok az esték mindig remekül sülnek el, melyek kellő finomsággal vegyítik a négynegyedeket a törtekkel. Elite Force itt jártával legutóbb elég magasra tették a srácok a lécet, amit ezúttal a sorozatból elmaradhatatlan Metha és Lucky 23 mellett a Kid Panellel és Ipával kiegészült csapat kísérel majd megugrani. 

A Be Massive – leánykori nevén Breakbeat Massive – Metha szóló projektjeként indult több, mint tíz éve. Az elmúlt évtized alatt pedig a sorozat arról vált híressé, hogy nem korlátozta magát különösebben zenei műfajokra. A trendek helyett inkább a zenei igényesség dominált a dj-k válogatásaiban, miközben a technót, a breakset, a tech house-t és a breakbeatet. 

A fellépőink közül Metha a Be Massive és a No Disco alapítója, aki a legaktívabb magyarországi underground dj-k közé tartozik. Szervezőként többek között az Evile Nine, Elite Force, Krafty Kuts, Meat Katie, Unkle, vagy Sam Paganini is általa lépett fel hazánkban. Dj kvalitását jól jelzi, hogy 2011-ben, az ibizai DJ Bootcamp versenyén harmadik helyezést ért el, de producerként is egyre nagyobb hírnévre tesz szert. Mellette, a Be Massive gárdáját fogja erősíteni Lucky 23 is, aki 2008-ban csatlakozott a csapathoz és azóta is a bulik elmaradhatatlan részese.

A vendégek közül Kid Panel nevével sokat találkozhattatok már, ha a például a Beatport Breaks toplistáit nézitek, hiszen számai rendszeresen a stílus legkeresettebbjei. Negyedikként pedig Ipát üdvözölhetjük majd az Amperben, aki alig várja, hogy megragadhassa az alkalmat és az undergroundabb zenetárát is megmutathassa a nagyközönségnek.

Tehát, március 15-én újra ellátogat hozzánk az ország legmasszívabb tech-funk megmozdulása, melyre a belépő, mint mindig, most is 600 forint lesz. Várunk titeket szeretettel!

Oszd meg a többiekkel