en
BEAT BASH SOUND CLASH
12.21 szo BEAT BASH SOUND CLASH 20+ pécsi DJ egész hétvégés csatája

Pécsett mindig is mozgolódott valami a föld alatt. Valami, aminek köszönhetően az elfogyasztott alkohol melléktermékeként keletkezett Üveghegyen túlra is eljutott a pécsi elektronikus zenei éjszakák hírneve. Valami, ami változatossága, útkeresése és bevállalóssága révén események, helyszínek és klubok kerültek be a helyi legendákba.

Aki ott volt, az a mai napig emlegeti az intézménnyé nőtt Rák Cafét, a baráti Dantét, az exkluzív Tv-tornyos estéket, az eszméletvesztős Szenes Klubot, a családias Kinót, a telivigyoros Remeterét hangulatot, a Love Pellérdet, a kérészéletű Ziont és megannyi érdekes eseményt. A 2010-es 1.5 Dekade hagyományain túlmutatva most két napra összegyűlik a mondabeli bulik mögött megbúvó tucatnyi ember egy nagy összeborulás kedvéért. Pontosabban egyórás menetekre ringbe szállnak egymással a közönség hódolatának elnyeréséért. A jamaikai sound system kultúra hagyományain nyugvó sound clash-ben számonként feleselve próbál több, mint 20 DJ egymásra licitálni, amihez az Amper Klub párját ritkító Funktion One hangcucca mellett még néhány hangulatfelelős mikrofonfelelős és lemezleamortizáló scratch mester fog közreműködni.

A Punnany Massif előtti időkből fennmaradt Kész Face bulik városi legendáit felevenítő Wolfie, Rendbenman és R-Nold mellett szerepet vállal a Remeterét és a klasszikus Szenes Klub legénysége, a Rák intézményesítői, a Fiatal Pornósztárok nyugdíjas szakosztálya mellett valóban fiatalnak ható Space Inhalerz brigádja és sokan mások, akik a Rákból Est Caféban trendteremtővé váló DJ Con és a külföldön többször pécsi zenei nagykövetének nevezett c0p hívószavára hip-hop, dancehall, breakbeat, house, acid, techno, dubstep, drum and bass és ezek hibrideit állítják csatasorba. Klasszikus értelemben vett DJ buli lesz, igazi lemezekkel és lemezjátszókkal, igazi békebeli hangulattal és igazi utcai vagánysággal. Ott leszel, nem kérdés.

Back2back battle banda:
Péló (FPT) vs Oshee (GFM)
B-Ware (Funky Beatz) vs Zsigabá (Kész Face)
Wolfie vs Rendbenman (Kész Face, Punnany)
Mesterházy (Syrup) vs Sowjet (Periszkóp Rádió)
Con (Rák, Pécsi Est Café) vs c0p (Bassbase)
Deadhead (Space Inhalerz) vs Ivancza (Mono8)
Growler (Zion) vs Acid vs Foka (Jaffa mafia)
Mill vs Youry (Uranvaros United)
Szab (Carbothronic) vs Bodoo (FPT)
Darth Peter (Odabass, Carbothronic) vs Czynky (Pellerd Massive)

MC-k: Dózi (Eosin Ghetto, Suppasoul), Wolfie, Rendbenman

Scratch: R-Nold (Punnany Massif), Stika (MegaSound System), B-Ware (Funky Beatz) , Zsigabá (Kész Face)

Oszd meg a többiekkel