en
05.16 szo Bella Sarris (Enter/AUS) W/ Nora Matisse + Mira + Péló Esemény leírása

A feje tetejére fog állni május 16-án is az Amper, pláne, mivel ez alkalommal az eddigi legtávolabbról származó fellépőnket köszönthetjük majd Pécsett! A jelenleg berlini főhadiszállású, de Ausztráliában született Bella Sarris fog egy táskányi house zenét hozni, mellette pedig Nora Matisse, Mira és Péló is megfordul a DJ pultunkban!

Bella Sarris 15 éves korában, Sydney-ben beszökött egy elektromikus zenei fesztivál kerítésén, mert kíváncsi volt, miért is olyan nagy a felhajtás a DJ szettek körül. Ez a meghatározó élmény pedig rögtön a színpad másik felére terelte. Nem szereti magát kategóriákhoz kötni, de azért annyit biztosra vehettek, hogy csak minőségi house számok fognak szólni a szettje alatt. Hogy mennyire minőségi, azt talán jól jelzi, hogy két éves rezidenciája volt az ENTERnél, de fellépett Ibizán a legendás Space Terrace-on is! Jelenleg Berlinben szaporítja a kollekcióját finomabbnál finomabb trekkekkel, amik valószínűleg még jóideig nem fognak megjelenni, úgyhogy egy rettentő izgalmas és profi fellépésre készülünk a hölgytől.

Budapestről Nora Matisse érkezik hozzánk, akivel legutóbb a meglehetősen forró hangulatú Valentin napi bulinkon találkozhattatok utoljára, illetve a Be Massive színeiben Mira is meglátogat minket! A pécsi különítményt pedig ezúttal Péló fogja képviselni, akit általában a FPT bulikon láthattok. Az este a táncolós négynegyedekre fog épülni, így a hazai fellépőinktől is house számok tömkelegére számíthattok.

Kapunyitás szokás szerint este 10-kor és nyitva leszünk hajnalig. Várunk mindenkit szeretettel!

bella-sarris-1

bella-sarris-10

bella-sarris-11

bella-sarris-14

bella-sarris-16

bella-sarris-19

bella-sarris-2

bella-sarris-21

bella-sarris-23

bella-sarris-25

bella-sarris-26

bella-sarris-29

bella-sarris-37

bella-sarris-38

bella-sarris-39

bella-sarris-44

bella-sarris-45

bella-sarris-46

bella-sarris-49

bella-sarris-5

bella-sarris-53

bella-sarris-7

bella-sarris-9