en
BERLIN KICKS #2
03.29 szo BERLIN KICKS #2 W/ Rhode & Brown (DE) + Elektrolyse (DE)

A Berlin Kicks sorozatunk első felvonása hatalmasat szólt, a folytatásban pedig tovább borzoljuk a kedélyeket: annak érdekében, hogy azt a bizonyos, jellegzetes germán elektronikát a legautentikusabb személyek tolmácsolásában hallgathassuk, Münchenből ide repítjük a német producer- és dj világ legújabb generációját képviselő Rhode & Brown párosát. Mellettük pedig a Mainzból származó, de nálunk tanuló Elektrolyse formáció lép még fel, természetesen csak és kizárólag az otthonról hozott zenéikből válogatva.

Az utóbbi években az elektronikus zenei világ minden szegletét ellepte a pofátlanul fiatal, ámde legalább ennyire pofátlanul tehetséges ifjúság, és nincs ez másképp Németországban sem. Rhode & Brown 2010-ben kezdett el együtt zenét írni és fellépéseket vállalni. Számaik bár magukon viselik a német zenék hangulatjegyeit, és természetesen house alapokra építkeznek, de korántsem nevezhetőek tradicionálisnak – a 90-es éveg chicago house elemei és a future disco jellegzetességei vegyülnek náluk a “berlini deep” hangzással. Kiadványaik a londoni Needwant, a los angelesi Pet Food, vagy épp a mexikói Union Jack kiadók gondozásában jelentek meg, de persze a müncheni Toy Tonicsnál is jártak már. Ez egy egészen szép referencia, ám rögtön más színbe kerül, ha hozzá tesszük, hogy a srácok még csak huszonegy évesek! 
Mellettük, az Electrolyse duója, Ron Davy és Tuneln főként a deep house és tech house vonalán fog mozogni, ami persze egy Berlin Kicks bulin korántsem meglepő. Talán ez lesz az az alkalom, ahol lélekben a legközelebb kerülhetünk egy németországi underground klubhoz, hiszen csak olyanok fognak zenélni, akik ilyen helyeken nőttek fel, valamint a hangzás is hozni fogja azt a bizonyos nyugati színvonalat. 

Tehát, március 29-én újra a német négynegyedeké lesz a főszerep az Amperben, a belépő pedig szokás szerint 600 forint lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel