en
BLADERUNNAZ
03.22 szo BLADERUNNAZ w/ Statik + Mindscape + Klay

A törtszámok fogalma az áltsuliban 3. osztályos tananyag, de hogy ez a zenében nem egészen alsós játék, azt miszter LTJ Bukem elég szemlétetesen bizonyította be nekünk február végén az Amperben. A mester olyan drum’n’bass misét celebrált, ami után egy ideig dj legyen a talpán, aki d’n’b lemezt fel mer tenni közönség előtt a városban… 

Március végén viszont szervezünk egy újabb jó kis törtezési gyakorlatot, mert egyrészt addigra már egy bő hónap eltelik az ominózus február végi csoda óta, másrész viszont olyan jó volt átélni azt a d’n’b ünnepet, hogy jó lenne táplálni a lángját havi egy alkalommal. 

Szóval március 22-re elhívtuk a magyar elektronikus zenei élet egyik legtekintélyesebb szervezőcsapatát az idén már 15. szülinapját ünneplő BLADERUNNAZ-t, hogy adagolják be nekünk szakszerűen a havi betevő tört és basszusadagunkat. 

Nem tudod, mi az a BLADERUNNAZ? Dehogynem tudod! Ha érdekel az elektronikus zene és voltál már öt basszusintenzív buliban Budapesten, akkor jó eséllyel megfordultál legalább kettő általuk szervezettben is. Jó egy évtizede bérelt helyük van az összes nagyobb hazai zenei fesztiválon és a garage-tól a bass musicon át természetesen a drum’n’bass-ig számtalan zenei irányzat képviselőit hozzák az országba fellépni.

A csapatból ezúttal STATIK, MINDSCAPE és KLAY érkezik Pécsre. Mindegyikük meglehetősen gyakorlott DJ, a lemezes ládáikban olyan portékákkal, amik garantálják a hatékony törtezési gyakorlást, mégpedig nem középiskolás fokon…

Tehát, a márciusi tört szeánsz 22-én esedékes az Amperben, a belépő 600 forint lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel