en
03.26 szo BLANCAH (BRA) + CHRISS RONSON w/ DAIDAI + THEFIRTH Esemény leírása

Brazíliai származású DJ is felkerül BLANCAh személyében az Amper Klub földgömbjére, hogy Chriss Ronsonnal és a DAIDAI csapatával kiegészülve újra egész éjjel deep house és techno lüktessen a Czinderi utcában.

BLANCAh 14 éves korában kezdte DJ karrierjét, és azóta Európát és Amerikát egyaránt meghódította. 2014-ben csatlakozott a Steyoyoke Recordingshoz, mely az első EP-jének megjelenése mellett a korábbiaknál is több fellépést jelentett. Szettjeiben a súlyos négynegyedeket, a német elektronikára jellemző rideg, fémes hangzásokat és az üdébb, vokálosabb darabokat biztos kezekkel keveri, hogy estétől hajnalig mindig tömve maradjon a tánctér!

A budapesti Chriss Ronson a ’90-es évek vége óta aktív dj, akinek a Soundhead portál “Az Év DJ-je” listájának élén állandó helye van. Készített már vele interjút a Mixmag, játszott a környező országok mellett a londoni Fabricban is, számait pedig John Digweed kaliberű figurák pörgetik!

A helyi erők képviseletében pedig a DAIDAI négyese is megfordul majd az Amper pultjában, hogy teljessé tegyék a techno-house szeánszunkat március 26-án, melyre várunk mindenkit szeretettel!

amperchris-16

amperchris-19

amperchris-2

amperchris-3

amperchris-33

amperchris-34

amperchris-35

amperchris-38

amperchris-39

amperchris-40

amperchris-43

amperchris-45

amperchris-47

amperchris-50

amperchris-6

amperchris-8

amperchris-9

amperchris