en
Caspa + Space Inhalerz
10.04 pén Caspa + Space Inhalerz

Az Amper Klub hétvégéi kizárólag a modern elektronikus tánczenéről fognak szólni. Ebben a szellemiségben áll majd az üvegbeton pult mögé október 4-én CASPA – a londoni dubstep szcéna egyik legnevesebb alakja – valamint a Space Inhalerz, hogy bejárassák a beépített Funktion-One hangfalakat!

Caspa a dubstep egyik legemblematikusabb figurája, a nevéhez köthető az első kereskedelmi forgalomban megjelent dubstep válogatáslemez, a FabricLive.37. Az első nagy tömegekhez eljutó száma a Back for the First Time volt, melyet az Everybody’s Talking, Nobody’s Listening című albuma követte. Az évek során több kiadó feje is volt, bejárta a világ legnagyobb fesztiváljait, műsort vezetett a Rinse.FM-en, de mindvégig megtartotta a rezidenciáját a legendás londoni Fabric klubban.

Számaiban a dallamokat és mély hangokat megfelelően vegyíti, amit csak tetéznek remixei – többek között Katy B, a Swedish House Maffia, Deadmau5, Depeche Mode vagy épp 30 Seconds to Mars számokat is feldolgozott már, tehát produkcióját mindenki élvezni fogja, nem csak a dubstep rajongók. 

Oszd meg a többiekkel