en
Charlotte de Witte (BE)
01.28 szo Charlotte de Witte (BE) w/ Metha, Nash K

Charlotte de Witte személyében egy újabb izgalmas producert köszönthetünk az Amper Klub beton pultjában. A belga dj az elektronikus zene sötétebb, melankolikusabb frontjáról érkezik hozzánk, hogy tökéletesre csiszolt techno szerzeményekkel és vérprofi keverési technikával mutassa meg, hogy milyen is az élet az egynyaras pop slágereken túl. Mesteri szettjeivel végigturnézta a legnagyobb európai és amerikai klubokat, olyan előadók játszották már a számait, mint Maceo Plex, Lee Foss, Booka Shade vagy Noir. Rezidens az egyik legnagyobb belga klubban a Fuse-ban, valamint saját rádióműsort is vezet a Studio Brussels, és a KNTXT rádiókon. 

Metha neve a Be Massive bulisorozatból lehet ismerős, zenéjéről pedig azt kell tudni, hogy sajátos módon vegyíti a tech-house súlyos négynegyedeit a breakbeat lazaságával és vidám hangulatával. A rendezvényszervezés és turnézás mellett saját számokat is ír, a rajongótábora pedig évről évre rohamtempóban gyarapodik, így a közeljövőben biztosan még többször fogtok találkozni vele!

Pécsi DJ nélkül persze nem lehet buli az Amperben. Ezen az estén a BETWIXT kollektívából ismert Nash K fogja a városunkat képviselni egy dögös house és techno válogatással. Január 28-án tehát újra a minőségi négynegyedek veszik át az uralmat nálunk, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel