en
CHRISS RONSON
12.10 szo CHRISS RONSON w/ Naga & Beta, BØC

Chriss Ronson neve hallatán nagyjából két évtizede terül szét széles mosoly a house kedvelők arcán. Az elektronikus tánczene négynegyed orientált felében elvétve találunk olyan műfajt, amibe ne kóstolt volna bele. Olyan nevekkel állt egy színpadon, mint Tiesto, John Digweed, Sasha, Dave Seaman vagy Nick Warren. Tavaly Switch néven jelent meg első szerzői albuma, amellyel a hagyományos lemezlovasság határait elhagyva egy vérbeli, színpadi képpel, vizuállal és énekesekkel tarkított live produkciót hozott létre. Már alig várjuk, hogy december 10-én ismét próbára tegye Funktion One hangrendszerünket!

A house – techno ünnep jelleget erősítve elhívtuk a Naga & Beta párost is, akik hasonlóan régi motorosok a szakmában. Kereken tíz éve játszanak egymás mellett, így az összhang több mint tökéletes köztük – szettjeikben a lágy, andalgós house-tól kezdve a súlyos tech house vagy techno himnuszokig bármi felcsendülhet, ami viszont állandó: mindig egy emlékezetes utazással örvendeztetik meg közönségüket.

Persze ezúttal sem feledkezünk meg a helyi erőkről: hogy teljes legyen a kép, BØC is beszáll egy finom warm up szett erejéig. A város éjszakájában rendszeresen megfordulóknak nem kell bemutatnunk munkásságát – a Space Inhalerz után manapság a BETWIXT krú csapatkapitányaként formálja a mindenkori közönség ízlését.

Tehát december 10-én ismét egy olyan estének nézünk elébe az Amperben, amit utána sokáig fogunk még emlegetni – a beugró egy ezres lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel