en
CONTRA MUNDUM X DAIDAI
02.18 szo CONTRA MUNDUM X DAIDAI w/ Vatsanah, Andras Toth, David Mole

Február 18-án a budapesti underground techno szcéna zászlóshajója, a Contra Mundum érkezik az Amper beton dj pultjába. A 2013-ban alakult csapat nevéhez kapcsolódik az országban egyedülálló  24 órás Around The Clock rendezvénysorozat, az elnyújtott dj szettjeiről híres Extend, a minden vasárnap reggel jelentkező Afterhours, valamint az AKKULT lemezkiadó is, szóval alig tudjuk leplezni izgalmunkat, hogy végre Pécsett meghallgathatjuk őket!

Vatsanah játékára egyszerre jellemző a finom nőiesség és a feszes dinamizmus. Nevével egyre több helyen találkozhatunk, legyen szó a Contra Mundum saját eseményeiről, Lost Minute vagy Pull & Beer bulikról. Olyan nevekkel zenélt együtt mint Margaret Dygas, Maayan Nidam, Jichael Mackson, Deadbeat, Thor, Dorisburg, Barac vagy Max Cooper. Egy kísérletező, törzsi hangokkal telített, vérbeli dubtechno szettet fog hozni nekünk.

Andras Toth sokrétű zenei producer, kortárs zeneszerző és dj. Munkái valahol félúton helyezkednek el a lélekkel teli techno és a minimalista, kortárs klasszikus zene között. Az amerikai Alphahouse Records és a hazai Akkult kiadók nemzetközileg is elismert előadója. Kompromisszummentes zenei ízlése és kiváló zenei érzéke tette őt megkerülhetetlenné a budapesti underground színtéren. Pályáját a párizsi Rex Clubtól, a londoni Fabric-en át a moszkvai ARMA17-ig a legismertebb klubok szegélyezik.

David Mole zenei érdeklődésének hegyes szögei igen hamar kibújtak a zsákból – már gyerekként zeneiskolába iratkozott, hogy aztán szomszédai és szülei legnagyobb „örömére” évekig gyakorolja a dobszerkók bűvölését. A ritmus szekció iránti szeretete aztán átröklődöt az elektronikus zenével való végzetes találkozása utánra is. David főleg az új zenei megoldások megismertetésére törekszik, előnyben részesítve a méllyebb, techesebb, letisztultabb hangzásokat, de szívesen játszik koszos, vaskos groove-okkal megáldott house-t, vagy akár deephouse-t is.

Persze nem maradnak el a helyi erők sem az estéről – a Contra Mundum legénysége mellett a DAIDAI csapata is beáll egy-egy dj szett erejéig a dj pultba. A belépő éjfélig egy ezres, éjfél után 1300 Forint, várunk mindenkit szerettel!

Oszd meg a többiekkel