en
Cruisin & Hi!Fly
11.03 szo Cruisin & Hi!Fly w/ Yvel & Tristan, James Grow

Pécsett sohasem fogunk hajókázni, hogy a kellemes hullámok között mókás beatekben ússzunk. És talán már azt is elfelejtettük, hogy milyen az a nyárnak nevezett távoli évszak! A legjobb dolog, amit tehetünk, ha elmegyünk az Amperbe, ahol a Cruisin legénysége, Yvel & Tristan és James Grow feleleveníti bennünk a szép, napsütötte időket.

A Cruisin egy nappali bulisorozat. A Szigetes boat partyjukon olyan arcok léptek fel, mint Gorgon City és Popof, de a hajókázós brand színei alatt érkezett Budapestre Sébastien Léger is. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy mindez a HI!FLY csapatához köthető, akik közül hárman – Yvel & Tristan és James Grow – stabil rajongóbázist alakítottak ki az Amperben is az elmúlt évek során.

Yvel & Tristan 2003 óta dolgozik együtt, mialatt begyűjtöttek Global Underground megjelenéseket, de voltak kiadványaik Stave Lawler és Gregor Tresher kiadójánál is. Yvel inkább a morcosabb, gonoszabb számokon pörög, míg Tristan a vidámabbakon, így a house zenére bólogatástól a táncoláson át az ugrálásig a teljes palettát be fogjuk járni! 

 A budapesti járattal érkezik a csapat másik tagja, James Grow is. Ő 2009-ben tűnt fel nagyobb tömegek radarján, amikor a Justmusic.FM online rádió dj versenyét megnyerte. Legyen szó akár a főidőről, akár a bemelegítő vagy levezénylő szettekről, mindig megtalálja a hangulathoz illő, igényes house trekkeket, úgyhogy már csak azt várjuk, hogy kiderüljön, az Amperbe miket fog hozni!

Oszd meg a többiekkel