en
DAVE SEAMAN (UK)
02.21 szo DAVE SEAMAN (UK) w/ StereA + Péló

Február 21-én a house zenék rajongói bizonyára izgatottan fognak közelíteni az Amper Klub bejárata felé, hiszen ezen az éjszakán Dave Seaman fog nekünk zenélni!

Dave személyében egy újabb legendát köszönthetünk az okos led-plafonunk lüktető fényei alatt. Az idén mester diplomát szerzők még meg sem születtek, amikor ő már a pult mögött állt és a britek éjszakai életének egyik meghatározó alakjává vált. Kevés olyan ország van még a Földön, ahol ne táncoltatta volna meg az embereket, de az egyes szettjeinél jóval messzebbre ér a keze. A Mixmag magazin egyik alapító szerkesztője és a nevéhez fűződik a Stress Records, Audio Therapy és a Selador Recordings is. A Global Undergroundnak is készített válogatáslemezeket és a BBC Radio 1 Essential Mix sorozatában is megtalálhatjátok. Azt pedig, hogy mennyire tág területet fed le, jól mutatja, hogy producerként vagy remixerként együtt dolgozott David Bowie-val, a Pet Shop  Boys-szal és Kylie Minogue-gal is egyaránt.

 
Az Amperbe természetesen egy döngölő house szettel fog készülni – a kapunyitás mint mindig, most is este 10-kor lesz esedékes, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel