en
DETROIT TECHNO MILITIA (USA)
04.08 szo DETROIT TECHNO MILITIA (USA) w/ Péló

Április 8-án egy kis zenetörténelemre invitálunk titeket az Amper Klubba – egyenesen a techno mekkájából, Detroitból érkezik hozzánk a Detroit Techno Militia.

A DJ kollektívaként és lemezkiadóként is funkcionáló társaság a mai zeneiparban egészen egyedülálló küldetéstudattal rendelkezik: fáradhatatlanul munkálkodnak azon, hogy ne vesszen el a techno eredeti esszenciája, ahogy az megszületett a nyolcvanas évek Detroitjában, még mielőtt világhódító útjára indult volna. Ehhez az attitűdhöz nem meglepő módon abszolút analóg technika párosul: a tagok bakelitről játszanak, hogy az élmény igazán autentikus legyen. A csapat létszáma folyamatosan nő, ami viszont biztos, bármelyikük is kerül a lemezjátszók mögé, kivételes élményt kapnak a jelenlévők.

Ki mást is hívhattunk volna el a pécsi barátaink közül erre az estére, mint a város egyik legtapasztaltabb DJ-jét, Pélót! Nehezen elképzelhető, hogy akad olyan ember a pécsi éjszakában, aki ne járt még olyan bulin, ahol ő zenélt volna. Szinte bármilyen műfajban megállja a helyét, a DTM-et támogatva természetesen főleg technora és house-ra lehet számítani tőle.

A belépő éjfél előtt egy ezres, éjfél után 1300 Ft lesz, várunk tehát mindenkit szeretettel április 8-án!

Oszd meg a többiekkel