en
Diego Krause (F) x Badgirls
04.20 szo Diego Krause (F) x Badgirls w/ Daniel Meister

Nemzetközileg is elég komoly kombináció: Diego Krause + Alliwant Records + Badgirls egy este az Amperben!

Az Amper mindig is híres volt arról, hogy bevállal olyan komoly művészi értékkel bíró és akár nemzetközi szinten is elismerésre méltó újdonságokat, és művészeket, melyek iránymutatóak és aktuálisak a nagyvilágban. Ez a kombináció is egy ilyen alkalom, ahol DIEGO KRAUSE a berlini underground house vinyl kultúra egyik nagykövete a szcéna egyik legelismertebb alakja! Az Ő (és partnere Cinthie) által alapított Beste Modus és Unison Wax kiadók a hangzás alap darabjait szállítják hónapról-hónapra, ahogy Diego olyan kultikus vinyl only kiadványai is, mint az Apollonia, Organic, Djebali, Adult Only, Rawax, Pleasure Zone labeleken megjelent cuccai is.

A mai modern szinte kizárólag vinyl-en megjelenő minimalista, deep-tech house hangzás kialakulását egyrészt a berlini és francia szcénának köszönhetjük, elég ha Ricardo Villalobost, vagy az Apollonia triót (+Djebali, D’Julez, stb.) említjük, akikkel karöltve a román minimál djk és producerek immáron 2-3 nemzedéke – kiegészülve a brit FUSE csapat arcaival (Archie Hamilton, Enzo Siragusa…stb) egy önálló és virágzó kultúrát teremtettek – a house színes univerzumán belül is.

A Badgirls-ös srácok kiadója az Alliwant Music – digitális megjelenései után az első tervezett vinyl only kiadványán pont főhősünk fog majd szerepelni, így integrálódva be ebbe a pezsgő és virágzó mikro-kultúrába. Pécs tulajdonképpen a Párizsi Rex, vagy az ibizai Circoloco után így kapcsolódik be a nemzetközi zenei-vér-áramba, hiszen itt lesz az első ilyen kollaborációban megrendezett buli, melyhez James Cole és Pat Duff-on kívül városunk (szintén nemzetközi produceri sikereket halmozó) szülötte Daniel Mesiter is fellép majd!

Igazi ínyencséget kínálunk tehát, melyre szeretettel várunk minden vinyl és house fanatikust!

Oszd meg a többiekkel