en
SOUL ON WAX
03.07 pén SOUL ON WAX W/ DJ BOOTSIE + TURNER + ACID

A Soul on Wax második felvonására az egyik legnagyobb nemzetközi elismerésnek örvendő magyar dj-producert, Bootsiet hívjuk vendégül! Hazai frontról pedig a sorozat házigazdái, azaz Turner és Acid is le fogja gurítani a lemezes bőröndjét az Amperbe.

DJ Bootsie az urbánus hip hopban utazik, számai döntő többségében instrumentálisak, melyekben keverednek az elektronika, a jazz, a kortárs- és népzenei elemek egyaránt. A 2004-ben megjelent első lemezére már hazánkban és külföldön egyaránt felfigyeltek, amiről tanúskodik, hogy felkerült DJ Cam mixlemezére is egy közülük, valamint a CSI helyszínelők hanganyagának is felhasználták. Ilyen referencia mellett nem is csoda, hogy a második lemeze 2009-ben már az angol BBE kiadónál jelent meg, mely világszerte megnyerte a kritikusokat.

Persze, a DJ Bootsie a határon innen is bőven hallat magáról. Rófusz Ferenc Ticket című filmjének zenéjét is ő szerezte, a Magyar Állami Operaház felkérésére átdolgozta Erkel Ferenc operájának, a Hunyadi Lászlónak két tételét, valamint a Gondold újra! divat- és design show zenei arculatáért is ő felelt.

Márciusban tehát egy roppant ízlésesen válogatott szettre számíthatunk, amit a hip hopra és finom elektronikára hangolt fülek biztosan értékelni fognak. Az est házigazdái pedig szokásukhoz híven hozni fogják a tőlük megszokott beateket, úgyhogy aki egy kicsit a négynegyektől el szeretne kalandozni, az feltétlen nézzen le hozzánk hetedikén. A belépő pedig, mint mindig, most is 600 forint lesz.

 

Oszd meg a többiekkel