en
DJ VADIM (UK)
09.18 pén DJ VADIM (UK) w/ Shen Kick Live Act + Acid

Ez lesz az a hétvége, amikor szó szerint megőrül a város! A Pécs City Karnevál idén visszatér, hogy egy csomó dj-t, sound systemet és ezernyi beöltözött, karneváli hangulatban tomboló egyetemistát szabadítson a városra! Idén 3 napon át pörög a karneváli fergeteg, péntek éjszaka az Amper Klubba összpontosulnak az energiák, a karnagy pedig az orosz bakelitmester, Dj Vadim lesz!

Vadim mester nagyjából a világ összes részén zenélt már, szettjeinek lelke van. Oldschool lemezlovasként tökéletesen rá tud érezni a közönség hangulatára, a hip hopból, reaggae-ből, soulból, tört ütemből és bármi egyébből építkező zenéivel el tudja érni, hogy mindenki mosolyogjon és táncolni kezdjen, kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül. Teljesen egyértelmű volt, hogy neki kell a Pécs City Karnevál éjszakai műszakját vezetnie – a nemzetközi agyeldobáshoz a tökéletes zenét fogja szolgáltatni!

Pályafutását a legendás Ninja Tune kiadónál kezdte és az egyik leginnovatívabb hip hop producerként tartják számon. Az együttműködéseinek listájában olyan neveket találunk, mint a The Root, DJ Krush, a Public Enemy vagy épp a Kraftwerk, ami sokszínűségét jól bizonyítja – a súlyosabb hangulatoktól a hipervidámakig ő mindenben otthon van.

Az estét egy helyi vonatkozású, spéci produkció kezdi: a Punnany Massif három hőse, Wolfie, DJ R-Nold és Szeki egy jó kis live act sót rak ösze nekünk erre az estére. Vadim mester szettje után pedig Acid barátunk veszi birtokba a lejátszókat. 

Sok-sok szeretettel várunk tehát mindenkit szeptember 18-án, a Pécs City Karnevál warm up partiján!

Oszd meg a többiekkel