en
DUBLIC + Easy Lovin’
05.23 pén DUBLIC + Easy Lovin’ w/ Slanki + Turner

Egy újabb testvérpárt köszönthetünk május 23-án a lejátszóink mögött: a dubstep, trap, hip hop és breaks sajátos ötvözéséről elhíresült Dublic érkezik hosszas kihagyás után újra hozzánk, hogy az egyszerre fenékrázó, de mégis húzós szettjükkel lerobbantsák az Ampert! Eközben pedig a Kertben Slanki és Turner az Easy Lovin’ pécsi kiadásán válogat majd laza hip hopot és elektronikát a kora-nyári madárcsicsergéshez.

Az elmúlt négy-öt évben sok új név tűnt fel a dj pultok mögött, ám közülük kevesen tudták elérni, hogy benn is maradjanak az éjszakai körforgásban. Közülük az egyik legkiemelkedőbb a Dublic, akik már a nagy dubstep láz idején is azzal tűntek ki, hogy egy rájuk jellemző dögösséget csempésztek a wobblerek közé. A Palotaival és Wondawulffal közös sorozatuk, a Future Music remek táptalajul szolgált, hogy az általuk kedvelt hangulatokat közvetíthessék – a dubstep mellett a trap, drumstep, hip hop, breakbeat és electro hatásai egyaránt felfedezhetőek a szettjeikben. A stíluskavalkádot pedig tovább tovább tetézik a saját remixeikkel, melyeket már olyan nevek pörgetnek, mint a Stanton Warriors, Krafty Kuts vagy épp a Dub Pistols!

Míg lent az Amperben dübörögni fognak a hangfalak, a kertben a kellemes, hátradőlős zenéké lesz a főszerep. Slanki és Turner hétfőnként a budapesti Telepen vezeti az Easy Lovin’ nevű rendezvénysorozatát, melyen a hip hop, slow jam és újvonalas r&b számaik közül válogatnak. Most pedig Pécsett is kipróbálják, hogy a nyári koktélok mellé mennyire fekszenek a könnyed beatek – az az érzésünk, hogy elképesztően hangulatos lesz!

Az extra helyszín ellenére a belépőnk nem változott, 600 forint ellenében várunk titeket az Amperben és az Amper Kertben, reméljük találkozunk majd!

Oszd meg a többiekkel