en
Eli & Fur (UK)
12.15 szo Eli & Fur (UK) w/ BETWIXT

Hatalmas ünnep lesz december 15-én! Eli & Fur Magyarországon először Pécsett lépett fel, és az egyik legemlékezetesebb AmperKertes éjszakát köszönhetjük nekik. Most újra ellátogatnak az Amperbe, hogy a BETWIXT négynegyedes szekciójával kiegészülve a legropogósabb house és techno számok szóljanak reggelig!

Eli & Fur 2012 óta hipnotizálja a világ táncparkettjeit az elragadó számaival és fellépéseivel. A house és techno alapok mellett az R’n’B, garage és drum’n’bass hatásai is érződnek a zenéikben, persze a saját, elegáns tálalásukban. A brit house szcéna új generációjához tartoznak, és Shadow ChildDuskyHot Since 82 vagy épp Maceo Plex mellett fordultak meg rengetegszer egy színpadon, jelenlétük pedig Ibizán és Los Angelesben is ugyanúgy megszokott. 

Legutóbb pont az amerikai turnéjuk előtt jártak az Amperben, hogy aztán pár napra rá Carl Cox társaságában szántsák fel az Egyesült Államokat! Sorra gyűjtik az elismeréseket, olyan sok nemzetközi díjat nyertek, hogy el sem kezdjük sorolni őket (ha jól számoljuk, már hat van belőlük!), miközben producerként is egyre magasabb szintre jutnak. Utóbbit jelzi, hogy a Red Bull Studios Londonban készíthetik már a számaikat, ami keveseknek adatik meg.

Az elmúlt években felléptek lényegében mindenhol, a Tomorrowlandtől Ibizáig bezárólag, és abban, hogy újra Pécsre lehetett csalogatni őket erősen közre játszott, hogy imádták az AmperKertes bulit. Külön büszkeségre ad okot, hogy a nekik ajándékozott BETWIXT-es trikók azóta is fel-feltűnnek az instagramjukon!

Házigazdaként az extrém lelkes BETWIXT gárda fog a londoni vendégek előtt és után játszani. Ahogy az elektronikus zenei alkotóműhely bulijainál lenni szokott, most is jó sokan fognak fellépni. BØCillben és trflshh a house és techno német ihletésű vonalát képviseli majd, ivancza és ddhd a brit vonalat erősíti, míg Nash K elszabadítja a tech house partiördögöket!

Oszd meg a többiekkel