en
ETON MESSY (UK)
07.22 szo ETON MESSY (UK) w/ Monkeyneck, Ramin Sayyah, Stamusic., BETWIXT

Július 22-én újra AMPERKERT! Fenn a kertben és lenn a klubban összesen 10 DJ pörgeti a lemezeket és a fájlokat! A kertben szellős, laza, boldogan táncolós house számok, lenn a klubban pedig húsosabb techno és tech-house zenék szólnak majd, úgyhogy írjátok be a naptárba: a pécsi nyár legpatentebb éjszakája július 22-én lesz! 

A kert külföldi fellépőpárosa a seregnyi hazai DJ mellett Eton Messy lesz. Manapság ritkaságszámba megy, hogy egy produkció főként zenei kurátorként érvényesüljön az elektronikus zenei színtérben, Eton Messy-ék esetében mégis erről van szó. Történetük öt évvel ezelőtt kezdődött egy egyszerű Youtube csatornával, ahol kedvenc producereik zenéit osztották meg. Mára milliós nézettségeket és többszázezer követőt tudhatnak magukénak, arról nem is beszélve, hogy olyan előadók karrierjének elindításában vettek tevékenyen részt, mint Blonde, Eli & Fur, Jax Jones vagy The Golden Boy. Közben kiadót alapítottak Eton Messy Records néven, valamint saját DJ szettjükkel turnézzák végig a világ legnagyobb fesztiváljait és klubjait. Zenéjük gerincét a vokálokkal tűzdelt, dallamos house darabok adják, de előszeretettel barangolnak a morcosabb basszus zenék világában, de szívesen merülnek el a 70-es évek disco őrületében is, szóval senki se lepődjön meg egy Donna Summer szám hallatán! 

Természetesen gondoskodunk a minőségi támogatásról is – velünk lesznek a Stamusic. testvérek és Monkeyneck is, akik akár az Eton Messy katalógusba is beleillenének ízléses, fülbemászó house indulóikkal, valamint Ramin Sayyah is újra benéz hozzánk, hogy egy vegytiszta techno szettel tornáztassa meg a Funktion One hangrendszerünket! A kertben a hangulatfelelős a BETWIXT underground elektronikus zenei műhely lesz, melynek a pécsi keménymagja fog ez alkalommal felvonulni. A négynegyedes szekciót BØC, Nash K és illben fogja képviseli, de lesz egy nagy adag bólogatós hip hop és trap is, ivanczának, BandiTnak és BRSK-nak köszönhetően!

Nem is ragozzuk tovább, mennyire elképesztően hatalmas lesz ez az este. Érkezzetek időben, hogy egy DJ-ről se maradjatok le! 

Oszd meg a többiekkel