en
Flashback
09.30 ked Flashback

Most, hogy bezártunk a nyári szünetre és szusszantunk egyet, alkalmunk nyílt arra is, hogy hideg fröccsel a kezünkben visszatekintsünk a működésünk háromnegyed évére. Ha számításaink nem csalnak, 22 külföldi produkció fordult meg az elmúlt kilenc hónap során az Amperben, a hazai fellépőkről nem is beszélve, úgyhogy nem is olyan egyszerű egy helyre terelni a hirtelen összegyűlt rengeteg emléket.

 
Járt nálunk jópár legenda, mint José Padilla, James Zabiela, LTJ Bukem, a Herbaliser egyik alapítója, vagy épp Caspa. Elhoztunk párat, a világhírnév felé stabilan menetelő fiatal producerek közül, akik szétrobbantották a helyet – ilyen volt például TAI, a Mightyfools, Bart B More és a KOAN Sound fellépése is. Kalandoztunk a német elektronika felé Zombie Nationnel, RE.Youval és Rhode & Brown párosával, de persze a hip hopot sem hanyagoltuk el, hisz elhoztuk DJ Maseot, DJ Camet, Marc Hype-ot és Blockheadet is. Továbbá arra is ügyeltünk, hogy a kísérletezőbb hangulatok is helyet kapjanak, így jött el Pécsre a Maribou State, Keith & Supabeatz, a Mediks, Justin Chaos, a Slamboree Soundystem és Elite Force is.
 
A hazai fellépőgárdát pedig el sem kezdjük sorolni, hiszen előfordult, hogy egy hétvége alatt 20 pécsi dj lépett fel nálunk, a legkülönbözőbb stílusokban zenélve, aminél persze jóval hosszabb az ország egyéb részeiről érkezők névsora. Tehát, ha összegezni szeretnénk a magzatból csecsemővé cseperedő Amper Klub eddigi életét, azt mondhatnánk, hogy meglehetősen izgalmas volt ezidáig. Azonban, ha a megalomán hozzáállásunk alól kitekintünk és veszünk egy mély levegőt, beláthatjuk, hogy nem minden buli sikerült a várakozásainknak megfelelően. Így kissé vegyes érzelmekkel fogjuk a kezünkbe most a kalapácsot, miután ráraktuk a lakatot a nagykapura.
 
Mit jelent ez az őszre nézve? Alig várjuk, hogy újra szeptember legyen, ezt nem is kell túlhangsúlyozni. A klubon eszközlünk pár változtatást, hogy még barátságosabb térben köszönthessünk titeket. A programok tekintetében pedig célirányosabbak leszünk – nem tervezünk majd három hónap alatt ide röpíteni a világon mindenkit, akinek a neve az elektronikus zenében számít, inkább arra fogunk koncentrálni, hogy nagyobbak legyenek a rendezvényeink, amikor kinyitunk. A poénokat persze előre nem lőjük le. Kövessétek a facebook oldalunkat, ahol az elkövetkezendő hónapok során csepegtetni fogjuk az információkat!

Oszd meg a többiekkel