en
FORMAT: B (DE)
10.24 szo FORMAT: B (DE) w/ Metha + Mellow

Format:B. Az Amperben. Újra. IGEN! A környék house és techno rajongóinak azt ajánljuk, hétfőre vegyetek ki szabit, mert egy vasárnap nem lesz elég arra, hogy ezt a bulit kipihenjük!

A Format:B pályafutása 2004-ben indult, a páros első nagyobb sikerét a Slaps maxival aratta, mely Németországból kitörve meghódította egész Európát. Oliver Koletzki kiadójánál, a Stil vor Talentnél jelent meg ezután két lemezük, majd 2009-ben megalapították saját kiadójukat, a Formatik Recordsot, hogy még nagyobb mozgásteret szerezzenek maguknak. Zenéjük nehezen kategorizálható, de ezt már szerencsére tudjátok, hisz legutóbbi itt jártukkor nagyjából a fél város lenn tombolt az Amperben. A house és a techno határán szeretnek a srácok kalandozni, néhol fémes hangokkal, máskor búgó dallamokkal és persze végig masszív négynegyedekre építkezve.

Igazán hálás feladat a partiszervezés, ha ilyen jó közönségünk és ilyen jó fellépőink lehetnek. Az pedig a legcsodálatosabb, amikor valaki szettje közben tizenöten próbálják a lüktető house számokat átordítva a fülünkbe suttogni, hogy “te jó ég, még vége sincs, de már azt várom, hogy újra hallhassam őket”, majd az ominózus szett végeztével a fellépőktől is megkapjuk, hogy “te jó ég, kár, hogy vége van, már azt várjuk, hogy újra ide jöhessünk játszani”. Ez történt 2014 novemberében, mi pedig nyilvánvalóan ott helyben megígértük, hogy lesz repeta.

Budapestről Methát hívtuk el a Format:B mellé, hogy még változatosabb legyen ezen a remek szombat estén az éjjeli műszak. Metha neve a Be Massive bulisorozatból lehet ismerős, zenéjéről pedig azt kell tudni, hogy sajátos módon vegyíti a tech-house súlyos négynegyedeit a breakbeat lazaságával és vidám hangulatával. A helyi erők képviseletében Mellow lesz velünk, aki szinte már rezidensnek számít az Amperben. A house zenék vokálosabb, dallamosabb darabjait kedveli igazán, úgyhogy pillanatok alatt be fog minket melegíteni a Format:B előtt.

Várunk tehát mindenkit sok-sok szeretettel október 24-én az Amperbe, ahol egy éjszaka erejéig ismét Berlinben érezhetjük majd magunkat!

Oszd meg a többiekkel