en
Format:B (DE) + BUDAI
11.08 szo Format:B (DE) + BUDAI Mira +PRTGL + Mellow

Ne kerülgessük a forró kását: a Format:B Pécsett lesz! A techno és house rajongók pirosbetűs ünnepe november 8-án lesz esedékes, ahol a német vendégünk mellett Budai, Mira és Mellow fogja stabilan adagolni a dallamos basszuslöketeket.

A Format:B tagjainak közös pályafutása 2004-ben indult, első nagyobb sikerüket a Slaps maxijukkal aratták, mely Németországból kitörve meghódította egész Európát. Oliver Koletzki kiadójánál, a Stil vor Talentnél jelent meg ezután két lemezük, majd 2009-ben megalapították saját kiadójukat, a Formatik Recordsot, hogy még nagyobb mozgásteret szerezzenek maguknak. Zenéjük nehezen kategorizálható, valahol a tech-house és a techno határán mozog néhol szigorú, fémes hangokkal, máskor búgó dallamokkal operálva. A fellépéseik során a táncolóstól a tombolósig terjed a zenei skálájuk, és pár óra erejéig úgy érezhetjük majd magunkat, mintha Pécsről kiszakadva, egy berlini klubban töltenénk egy éjszakát.

A magyar válogatottból DJ Budait és Mirát igazoltuk le az estére. A deep house és techno rajongóinak Budait biztosan nem kell bemutatnunk, hiszen az elmúlt húsz év során a szakma egyik legelismertebb alakjává vált az országban. Pécsett legutóbb márciusban láthattuk, így épp itt lesz az ideje, hogy újra megforduljon a zenebarlangunkban. Mirát pedig a Be Massive és a She Fire formációkból szintén jól ismerhettek – a basszus-house-techno szegleteiből stílusosan válogatott számaira egész biztos, hogy nem fogjátok abbahagyni a táncolást. Mellettük, az este harmadik fellépője a Pécsett tanuló, de német származású DJ Mellow, aki dallamos-vokálos-németes house szettjével fogja fokozni a hangulatot.

 

Oszd meg a többiekkel