en
FPT w/ Péló + bodoo
05.24 szo FPT w/ Péló + bodoo

Állítólag mediterrán város vagyunk és épp itt volt az ideje, hogy ezt a körülöttünk suhogó ciklonok is így gondolják. A napsütésre való tekintettel pedig megnyitjuk újra az Amper Kertet, ahol szombaton a pécsi elektronikus zenei élet elmúlt másfél évtizedében tagadhatatlan szerepet vállaló Péló és Bodoo, azaz a Fiatal Pornósztárok Találkozója egyik fele fogja kezelésbe venni a lejátszóinkat.

A nevükből adódóan sejthetitek, hogy könnyed és szexi zenét játszanak, de hogy pontosan mi várható tőlük, azt talán még ők sem tudnák megmondani. Az általuk játszott stílusok között gyakorlatilag megtalálható az összes táncolható műfaj a jazztől a house-on át a funkig, a világi zenékig vagy a reggae-ig és a dubig. Cseles, tudjuk, de hát ez adta mindig az FPT bulik ízét.

Lévén, hogy pécsi székhelyű a csoport, a 2001-es alapítása óta a városban a legkülönbözőbb helyekre szerveztek eseményeket. Elég csak a legendás TV-torony bulikat, vagy a még legendásabb Kinós bulikat felemlegetnünk és Vas megyében is hallani fogják, ahogy a helyi öreg rókák elkezdenek nosztalgikusan sóhajtozni.

Ámde visszatérhetünk gyorsan a helyes légzéshez, hiszen ezen a kora-nyári estén az Amper Kertben újra FPT buliba mehetünk! A belépő 600 forint lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel