en
GABOR KRAFT aka Coyote
05.31 szo GABOR KRAFT aka Coyote w/ Elektrolyse + T E M B O

A tavasz utolsó napján újra a négynegyedeknek adjuk át a terepet a Czinderi utcában. Lent az Amperben Gabor Kraft aka Coyote pörget majd morcos house és techno számokat, míg az Electrolyse párosa a tőlük megszokott táncolós deep-tech house szettel készül majd, a kertben pedig Tembo újvonalas basszus-house műsorát hallgathatjuk meg.

Gabor Kraft egy meglehetősen elvetemült zeneőrült, aki a szettjeiben rendre vegyít mindent, amit csak keverni lehet, az electrótól az acidon keresztül a hip hopig, de a hangsúlyt persze a döngölő house és techno számokra fogja helyezni. Gábor sem ma kezdte a szakmát, másfél évtizede annak, hogy először dj pult mögé állt. Fellépései pedig 2003-ban kezdtek el hatványozódni, amikor a Magyarországon irányadó techno rendezvénysorozat, a Hyperspace szervezőcsapatához, a Deadcode Production-höz csatlakozott. Az elmúlt években jópárszor körbejárta már az országot, Pécsett azonban sajnos ritkán lehet vele összefutni, úgyhogy ne szalasszátok el!

Továbbá a Pécsett okosodó mainzi importunk, az Electrolyse tagjai – Don Ravy és TuneIn – hoznak majd egy kis hazait az alsó szintre, ropogós, dallamos és táncolós deep house és tech house számok formájában, hogy a négynegyedek sora egy másodpercre se szakadjon meg lent a klubban.

Oszd meg a többiekkel