en
Gabor Kraft x Mateo & Spirit
04.06 szo Gabor Kraft x Mateo & Spirit

Április 6-án újra egész éjszakán át tartó gépzenei utazás várható skatulyák és kompromisszumok nélkül Gabor Kraft mesterrel és a Mateo & Spirittel!

Nehéz elképzelni, hogy a hazai technoőrültek között akad olyan, aki ne hallotta volna legalább egyszer játszani Gabor Kraftot – minden jelentős hazai klub és fesztivál színpadán megfordult már, szakértő szelektálásával lenyűgözve a jelenlévőket. A techno finomabb szeleteitől az egészen súlyos darabokig mindent megtalálunk a virtuális lemeztáskájában, ahhoz pedig óriási érzéke van, hogy minden dal a lehető legtökéletesebb pillanatban kerüljön fel.

Gabor Kraft mellett Mateo & Spirit is megtornásztatja szeretett Funktion One hangrendszerünket. A sötétebb minimal technoban utazó duó rendszeres fellépője a Balaton Sound és Sziget fesztiválnak is, Get Exited nevű parisorozatunk pedig ismerős lehet minden budapesti partistának. Játszottak már Richie Hawtinnal, PanPottal, Loco Dice-szal és Matadorral is, szóval extraizgalmas szettre számíthatunk tőlük!

Oszd meg a többiekkel