en
GULLFISK (B) + BETWIXT
07.11 pén GULLFISK (B) + BETWIXT

A nyár egy kicsit unalmas néha, pedig nincs kőbe vésve, hogy júliusban kötelezően zenei kuriózumok nélkül kell maradnunk Pécsett. Így hát kiszemeltük az egyik kedvenc feltörekvő belga producerünket, Gullfisket, aki július 11-én fog betoppanni, hogy az Amper Kertben szolgáltassa a hallgatnivalót. 

Gullfisk a basszus-zene melódikusabb és érzelgősebb vonalát képviseli, úgyhogy remekül passzol a hátradőlős, beszélgetős kert hangulatához, de azért nem kell félni, kellően pörgős lesz ahhoz, hogy a táncolástól se vegye el a kedveteket. A gyakorta vokálokkal tűzdelt, roppant finom számait remekül fel lehet hozni, ha arra kell bizonyítékot szolgáltatni, hogy az elektronikus zenéknek igenis lehet lelkük. 

Csak vigyázzatok vele, mert ha elkezditek a soundcloudját hallgatni, nem fogjátok tudni kikapcsolni! Gullfisk most fog először Magyarországon járni, úgyhogy gyertek, hogy egyrészt jó fogadtatásban részesüljön, másrészt azért, hogy majd amikor évek múltán egy budapesti szervezőcsapat be fogja harangozni, hogy feltalálták a személyében újra a spanyol viaszt, akkor ti elmondhassátok, hogy “jah, hát persze hogy vágom, már hallottuk őt kétezertizénnégy nyarán az Amperben”.

A helyi erőket a BETWIXT csapata fogja képviselni. A januárban alakult formáció ars poeticája az, hogy platformot teremtsen az elektronikus zene lágyabb szekciójának, így biztosak vagyunk benne, hogy július 11-én este is kellemes zenéket fognak pörgetni.

Oszd meg a többiekkel