en
HEADHUNTERZ (NL)
09.16 pén HEADHUNTERZ (NL) w/ Maddow + Grabovski

A klub történetének talán eddigi legnagyobb durranásával kezdjük az Amper Klub őszi/téli szezonját, egyben bővítjük az “elképesztő hollandok a klubban” listát: szeptember 16-án a világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljainak nagyszínpadairól érkezik hozzánk a Headhunterz!

Az EDM rajongói egy pillanat alatt megismerhették a Headhunterz nevet, miután az Ultra Music színeiben egymás után kezdte magából ontani a slágereket olyan kaliberű arcokkal együttműködve, mint Steve Aoki, R3hab és KSHMR… A tánccentrikusan tombolós house számai megvették többek között a mindenható Tomorrowland fesztivál közönségét is, a fellépései azonban sokkal többek az általa pörgetett számok összességénél.

Headhunterz a holland hardstyle szcéna egyik központi figurája volt, amíg úgy nem döntött, hogy szélesebb közönséget szeretne megszólítani. Pályafutásának első évtizede tehát abból állt, hogy a világ legdurvább közönségének tiszteletét kivívva játszotta a legdurvább zenéket, ennek a hatása pedig nyilvánvaló, hogy most is érezhető. Headhunterz az erdőben felvett madárcsicsergést is úgy játszaná le, hogy mindenki tombol… képzelhetitek, mit fog művelni a legbulibarátabb klubzenékkel! Járt már nálunk sok holland (The Partysquad, a The Voyagers, Mightyfools) na, ez is valami hasonló lesz, csak még durvább!

Headhunterz mellett Maddow és Grabovski zenél még ezen az estén. Az éjszakát összetartó tematika a fékeveszett tombolás lesz, természetesen mindannyian a legcombosabb számaikkal készülnek, és alaposan teletömik az estét friss edm, house, elektro, breaks, trap és hasonló finomságokkal!

Oszd meg a többiekkel