en
Heatwaves Open Air
08.13 szo Heatwaves Open Air w/ Sunburst by Lick The Click & LavaLava, Pure Lust, Betwixt
Augusztusban sem maradunk elektronikus zenei boldogságbomba nélkül – 13-án két helyszínes open air bulival koronázzuk meg a nyarat! A belváros két kedvenc szpotján, a Káptalan Kertben és az Amper Kertben zakatol majd a minifeszt, ahol több mint egy tucatnyi dj fog egymásra licitálni kedvenc house, techno és disco darabjaikkal. Ez lesz a pécsi nyár legmenőbb tutisága!

A Káptalan Kert gesztenyefái alatt indul a mulatság augusztus 13-án pontban délben, az ízléses house zene egyik legforróbb hazai csapataként számon tartott Pure Lust két rezidense, Daniel Santiago és Mirmur a BETWIXT kollektívával kiegészülve szállítja majd a légiesen könnyed elektronikákat. A piknikezés után az Amper Kertben pattognak tovább a pompás négynegyedek – lenn a klubban a Lick The Click és a LavaLava legénység közös nyári szerelemgyereke, a Sunburst lesz a főszereplő, fenn a placcon pedig a BETWIXT forrósítja tovább az amúgy sem gyenge nyári hangulatot!

Szóval augusztus 13-án Heatwaves Open Air a Káptalan Kertben és az Amper Kertben! Gyertek, töltsük együtt az egész napot! 

Oszd meg a többiekkel