en
Jay Lumen
10.20 szo Jay Lumen w/ Daniel Meister
Jay Lumen állandó visszatérője az Amper programkínálatának, hiszen mindig 10-ből 11 pontos szettekkel örvendeztet meg minket! 
 
Jay Lumen világszerte ismert DJ és lemezlovas. Ez önmagában keveseknek sikerül, ő azonban úgy tudta mindezt elérni, hogy a rá jellemző hangzásvilágát nem áldozta fel – nem építette be a populáris zene éppen aktuális hóbortjait a számaiba, hanem hű maradt önmagához. Producerként rendre a Beatport toplistáit döngeti a techno és tech-house kategóriákban, a stúdióból kilépve pedig bejárta már hazánk mellett az Ibizai klubokat és megismertette magát az ausztrál és amerikai közönséggel egyaránt. Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéja során egyedüli magyarként állt a színpadra, és Green Velvettel is készített közös számot!
 
A pécsi erőket Jay Lumen mellett Daniel Meister képviseli, évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ha fellépésekről van szó és 2012 óta folyamatosan jelennek meg a deep house és tech house számai. Neki köszönhetően ezen az estén sem fogunk egy pillanatra sem eltávolodni a minőségi négynegyedektől!

 

Oszd meg a többiekkel