en
JAY LUMEN
02.27 szo JAY LUMEN w/ Metha + StereA

Jay Lumen az egyik legismertebb és legelismertebb magyar dj és producer. A Drumcode, 100% Pure és az Off Recordings címereivel a vállán érkezik az Amperbe, hogy a minőségi elektronikus zene jegyében egy vérprofi techno- és house válogatással pörgessen meg minket. Budapestről vele tart a Be Massive bulisorozat atyja, Metha, valamint Pécsről StereA, hogy február utolsó hétvégéje is igazán emlékezetes legyen!

Jay Lumen immáron világszerte ismert DJ és lemezlovas. Ez önmagában keveseknek sikerül, ő azonban úgy tudta mindezt elérni, hogy közben a rá jellemző hangzásvilágot nem áldozta fel: nem építette be a populáris zene éppen aktuális hóbortjait a számaiba, hanem hű maradt önmagához. Producerként rendre a Beatport toplistáit döngeti a techno és tech-house kategóriákban, a stúdióból kilépve pedig bejárta már hazánk mellett az Ibizai klubokat és megismertette magát az ausztrál és amerikai közönséggel egyaránt. Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéja során egyedüli magyarként állt a színpadra, és Green Velvettel is készített közös számot!

Metha neve a Be Massive bulisorozatból lehet ismerős, zenéjéről pedig azt kell tudni, hogy sajátos módon vegyíti a tech-house súlyos négynegyedeit a breakbeat lazaságával és vidám hangulatával. A rendezvényszervezés és turnézás mellett saját számokat is ír, a rajongótábora pedig évről évre rohamtempóban gyarapodik, így a közeljövőben biztosan még többször fogtok találkozni vele!

Pécsi DJ nélkül persze nem lehet buli az Amperben. Ezen az estén StereA fogja a városunkat képviselni egy dögös house és techno válogatással. Február 27-én tehát újra a minőségi négynegyedek veszik át az uralmat nálunk, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel