en
JAY LUMEN
12.03 szo JAY LUMEN w/ Sikztah + StereA

Lehengerlő bulival indítjuk a decembert az Amperben! Jay Lumen állandó visszatérője a programkínálatunknak, hiszen mindig 10-ből 11 pontos szettekkel örvendeztet meg minket! Mellette majd két év után újra meglátogat minket Sikztah, valamint helyi harcosként StereA is beszáll az elektronikus zenei ringbe!

Jay Lumen világszerte ismert DJ és lemezlovas. Ez önmagában keveseknek sikerül, ő azonban úgy tudta mindezt elérni, hogy közben a rá jellemző hangzásvilágot nem áldozta fel: nem építette be a populáris zene éppen aktuális hóbortjait a számaiba, hanem hű maradt önmagához. Producerként rendre a Beatport toplistáit döngeti a techno és tech-house kategóriákban, a stúdióból kilépve pedig bejárta már hazánk mellett az Ibizai klubokat és megismertette magát az ausztrál és amerikai közönséggel egyaránt. Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéja során egyedüli magyarként állt a színpadra, és Green Velvettel is készített közös számot!

Sikztah egyszer járt eddig az Amperben, de azt az estét nem fogjuk még sokáig elfelejteni! 2014-ben Popof mellett lépett fel nálunk a DumDum fesztivál és a The Etiket rendezvénysorozat szervezője, és teljesen lezúzott mindenkit a szettjével! Mondanunk sem kell, rettentően várjuk, hogy a győri DJ újra a Czinderi utcában járjon! Helyi hősként pedig StereA ismét megcsillantja a house és techno gyűjteményét, úgyhogy készüljetek fel, ezen az estén is jó sokat fogunk táncolni!

Oszd meg a többiekkel